
Özel Bitkisel Yağlar
Soya, kanola, pamuktohumu, ayçiçeği, hindistan cevizi, palm ve palm çekirdeği gibi kaynaklardan elde edilen bitkisel yağlar, trans yağları azaltmaktan doymuş yağ asitlerini düşürmeye, raf ömrünü uzatıp nihai ürün kalitesini iyileştirmeye kadar farklı hedeflere yönelik olarak margarin, kızartma ve pişirme uygulamaları, pastacılık ürünleri, çikolata ve kokolin kaplama, işlenmiş gıdalar ve süt yağı içermeyen krema uygulamaları şeklinde gıda sektöründe yaygın olarak kullanılırlar.
Çikolata üretiminde kakao yağı ikamesi olarak belirli oranda kullanımına izin verilen egzotik yağlar (Kakao Yağı Eşdeğeri-CBE) veya Kakao Yağı Geliştiricisi-CBI), kokolin, dolgu ve kaplama imalatında kullanılan palm bazlı yağlar (Kakao Yağı İkamesi–CBS) ve bisküvilik yağlarda bu sınıfa girer.

ROTEL HAKKINDA
ROTEL,1985 senesinde Istanbul’da kurulmuş olup, tarımsal emtia ve ürünlerle, gıda içerik ve katkıları konusunda uzmanlaşmıştır.
Şirketin “Agro” bölümü hububat, yem hammaddeleri, yağlı tohumlar, bitkisel yağlar, bakliyat, pirinç, jüt ürünleri gibi emtialar konusunda mümessillik, dahili ticaret, ithalat ve ihracat yapmaktadır.
EN SON HABERLER
Bize Ulaşın
Sümbül Sokak No:57, Levent, 34330 İstanbul / Türkiye
Tel: +90 212 279 58 78
Fax: +90 212 279 53 66